2017. dec 27.

A GLIX elindította Magyarország legnagyobb stock videó portálját

írta: 123RF Hungary
A GLIX elindította Magyarország legnagyobb stock videó portálját

glix_video_landing.png "A GLIX 2017 szeptemberi indulása óta eltelt időszakban azon dolgoztunk, hogy széleskörű portfóliót alakíthassunk ki, hogy ügyfeleink valamennyi típusú vizuális tartalmat megtaláljanak egy helyen. Ahogy a fotók, illusztrációk esetében, úgy a videó és audió tartalmaknál is az egyediségre és minőségi tartalmak közvetítésére törekszünk. A személyes kapcsolattartást előtérbe helyezve továbbra is 24 órás ügyfélszolgálattal és tanácsadással segítjük ügyfeleink professzionális megjelenését" - írja a GLIX blog.

Stock videók

Az ügynökség egyedülálló választékkal, Magyarország legnagyobb stock videó portálja lett, jelenleg 6 millió videóval, de folyamatosan bővülő kínálattal. A mozgókép adatbázisn csak magas minőségű, azaz HD és 4K felbontású tartalmak találhatók, ráadásul ezek mindegyike Royalty Free licenccel rendelkeztik, vagyis a licenccel tartalmak többször is szabadon felhasználhatók, különféle projektekhez.

A videó tartalmaink között megtalálható valamennyi témakör, amelyre szüksége lehet a professzionális vagy vállalati felhasználóknak: üzleti image videók, utazási témák, mindennapi életet bemutató vagy akár gasztronómia témában, minden típusú tartalmat megtalálhatnak az adatbázisban. A mai trendeket kiszolgálva, a hagyományos képvilágon túl megtalálhatóak többekközött timelapse, slow motion, de cinemagraph stílusú anyagok is.

After Effects projektek

Nagy számban találhatók olyan szerkeszthető  After Effects fájlok is, amelyekből könnyedén elkészíthetők  logóanimációk, főcímek, névinzertek, vagy bármilyen filmfelirat, amely professzionális nyitó vagy épp záró képe lehet filmeknek, vagy akár egy live bejelentkezésnek is.

Audió fájlok

A GLIX oldalán található több százezer hangfájl hosszra, stílusra, hangulatra, hangszerre is kereshető, a rendszer dekódolja keresését és a legrelevánsabb találatokat listázza ki. A zene fájlok mellett hangeffektek is megtalálhatók, így akár egy teljes film is elkészíthető képpel és hanggal, csak a GLIX adatbázisát használva.

A GLIX stock videó oldala itt tekinthető meg, az audió fájlok pedig itt bongészhetők és kereshetők.

Szólj hozzá

video videó multimédia videók stock audió glix audiók hangeffektus