2016. már 21.

Húsvéti Facebook nyereményjáték 123RF kreditekért

írta: 123RF Hungary
Húsvéti Facebook nyereményjáték 123RF kreditekért

Találós kérdéseinkre képes válaszaitokat várjuk!

 

Az 123RF húsvéti Facebook játékában 2016. március 21-től március 28-ig minden nap kisorsolunk egy ajándékot, ehhez mindössze a napi találós kérdés megoldását várjuk egy kép formájában. Feladványaink az ünnepre való tekintettel húsvéti jellegűek lesznek!

Választ a poszt komment sávjában adhattok, de nem akárhogyan: a szöveges rejtvényeink megfejtéseit képben várjuk tőletek!

Kommentbe illesszétek be a megfejtést ábrázoló 123RF nézőképet, melyet az 123RF.com oldalról tudtok lementeni. Több mint 53 millió képünk közül a kulcsszavas és képes kereső segítségével könnyen megtalálhatjátok a megfelelő fotót!

Nézzünk egy példát:

 

A találós kérdés:

„Ha feldobod fehér, ha leesik sárga. Mi az?”

Töprengjetek el a megfejtésen!

Igen, a tojás az! :-)

A poszt kommentjébe viszont nem a szöveges megfejtést kell tennetek, hanem az 123RF oldalon megtalált és számotokra leginkább tetsző képet egy tojásról. Lehet, sima, hímes, rajzolt, festett, húsvéti, nyers, vagy akár omlett formájában megjelenő is. A lényeg, hogy a megfejtést vizuálisan tartalmazza!

Hogyan kereshettek az 123RF oldalon?

Mi sem egyszerűbb ennél!

A nyitó oldalon található keresősávba angolul, vagy magyarul írjátok be a megfejtést. A keresést elindítva,több ezer képet, grafikát láthattok.

 

 

 

Az így megtalált nézőképet mentsétek le és másoljátok be az aktuálisan feltett találós kérdés posztjának hozzászólás rovatába.

A helyes megfejtők között minden nap egy 20 kredites 123RF letöltési csomagot sorsolunk ki. Az összes helyes megfejtést kommentelő játékos részt vesz a 2016. március 29-i főnyeremény sorsoláson. A díj: 123RF kreditcsomag (80 kredit) és egy ajándékcsomag értékes meglepetésekkel!

Fontos:

A feladvány "hozzászólás" rovatába becsatolt képnek tartalmaznia kell a megfejtés képi megjelenítését!

A feladvány "hozzászólás" rovatába csak a www.123rf.com oldalon megtalált nézőképek tekinthetőek helyes megfejtésnek!

A feladvány "hozzászólás" rovatába csak a feladvány posztolásának napján éjfélig kommentelt képek tekinthetőek helyes megfejtésnek!

Egy játékos, egy feladványt többször is megfejthet, de profilja csak egyszer kerül a napi nyeremény sorsolásába!

A fődijak sorsolásakor minden helyes megfejtést kommentelő játékos bekerül!

Játékszabályzat és Adatvédelem

A SBH Images Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 2040 Budaörs, Baross köz 14., cégjegyzékszám: 13-09-154737, adószám: 14285626-2-13), mint Szervező játékot hirdet az 123RF Hungary Facebook oldalán (https://www.facebook.com/123RF.Hungary ) az oldal felhasználói számára.

A játék időtartama
2016. március 21. 10:00 – 2016. március 28. 23:59

Játék menete
A játék feltétele, hogy a Játékosnak regisztrálnia kell az 
123rf.com rendszerébe, hogy részt vehessen ajátékban. Ezután az 123RF Facebook oldalán poszt formájában feltett találós kérdésre a válaszul szolgáló, tárgy, élőlény, hely, helység képi megjelenítését meg kell keresnie az 123rf.com adatbázisában, és a kép vagy illusztrácio nézőképét a poszt hozzászólás rovatába be kell illesztenie.A Játékos ezután garantáltan részt vesz a nyeremények sorsolásán.

Az 123RF Facebook oldalára az adott időszakban, minden nap 10 óráig hetente új találós kérdés  kerül fel, amelyet meg lehet fejteni. Egy Játékos többször játszhat, amivel növelheti a sorsolásnál esélyeit, de kétszer ugyanazt a képet nem teheti ki a kommentbe. A játékot Szervező saját belátása szerint újraindíthatja.

A Játékosok között naponta 1 db 20 kredites 123rf.com képletöltési csomag és fődíjként, a játék végeztével az összes Játékos között  3 db Fődíj kerül kisorsolásra. A nyerteseket privát üzenetben értesítjük legkésőbb a sorsolást követő harmadik napig. A fődíj sorsolása 2016. március. 29-én történik. A nyertesnek nyeremény elfogadásáról 5 munkanapon belül e-mailen keresztül kell jeleznie a Szervező részére.

Nyeremények 

A játék időtartama alatt naponta 1 db 20 kredites 123rf.com képletöltési csomag, valamint fődíjként 80 kredites csomag és további ajándéktárgyak.

Kik vehetnek részt a játékban?
A játékon azon személyek, felhasználók, akik Facebook profillal rendelkeznek, vehetnek részt, akik  az 123RF facebook oldalára feltett találós kérdések "hozzászólás" rovatába, 123RF nézőképeket kommentelnek.

Ha a Játékkal kapcsolatban további kérdés vagy probléma merül fel, hungary@123rf.com e-mail címen kérhető tájékoztatás.

A nyeremény másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható. A nyeremény kiszállítási költségét a Szervező viseli, azonban egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terheli.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A Játékban nem vehetnek részt a Szervező és Partnerének munkatársai és családtagjai. A Játék Szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a Játék Szervezője fenntartja magának. A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

 

Szólj hozzá

játék húsvét húsvéti nyereményjáték Facebook