2015. dec 09.

Nem csak kedvezményt adunk, de az SOS Gyermekfalvakat is támogatjuk - az akció január 13-ig meghosszabbítva!

írta: 123RF Hungary
Nem csak kedvezményt adunk, de az SOS Gyermekfalvakat is támogatjuk  - az akció január 13-ig meghosszabbítva!

 A Karácsony közeledtével az ember egy kicsit adakozóbb kedvű, és ez alól mi sem vagyunk kivételek. Az adakozás örömét megosztva, decemberi akciónk keretein belül kedvezménnyel szeretnénk jótékonyságra ösztönözni ügyfeleinket is.

 Adomány és kedvezmény egyszerre

Azon kedves ügyfeleinknek, akik december 10. és január 13. között vásárolnak az 123RF.com oldalon, adunk 10% kedvezményt a vásárlásra vonatkozóan (előfizetés vásárlása esetén: 10% engedmény, kredit vásárlás esetén +10% extra kredit), ráadásként a vásárlás bevételének 5 %-val az SOS Gyermekfalvakat támogatjuk.

 Amennyiben nem kíván élni a kedvezménnyel, a vásárlás 15%-a adományként az SOS Gyermekfalvakhoz kerül. Kérjük ebben az esetben jelezze nekünk emailen, vagy telefonon, hogy a kedvezményét is felajánlja a gyermekek javára!

 

 Hogyan vehető igénybe a kedvezmény?

 A vásárlás folyamán a "van ajándékkódom" mezőbe az SOS10 promóciós kódot kell beírni. Más teendője nincs, csak a szokásos lépéseken végig menni.

Forint átutalásos vásárlás esetén az SOS10 promóciós kódot küldje el a hungary@123rf.com címünkre és kollégáink az aktiválásnál érvényesítik a kedvezményt.

Ezeket a tranzakciókat összesítjük, majd januárban átutaljuk az összeget az SOS Gyermekfalvak számlájára.

 

 Ha még nem hallott volna az SOS Gyermekfalvakról

   Minden gyermeknek joga van szeretetben és tiszteletben felnőni. Sajnos azonban sok gyermek elveszíti otthonát haláleset, elhanyagolás, fizikai és érzelmi bántalmazás, vagy a család széthullása következtében. Az SOS Gyermekfalvak azért jöttek létre, hogy otthont és szeretetet nyújtsanak a vér szerinti családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekeknek. Céljuk, hogy gondozásukban a gyermekek szeretetben, tiszteletben nőjenek fel, és kiegyensúlyozott, boldog felnőttekké váljanak.  A gyerekek családi házakban nőnek fel, ahol a vér szerinti testvérek együtt maradhatnak.

  Az SOS Gyermekfalvak politikai és felekezeti elkötelezettségtől mentes civil szervezet, melynek célja az otthonukat vesztett gyermekek nevelése, a veszélyeztetett helyzetű gyerekek és családjaik támogatása, érdekeik képviselete.

 Ha meghoztuk a kedvét az adományozáshoz...

   Érdemes szétnézni az SOS Gyermekfalvak honlapján, ahol rengeteg információ található arról, hogyan segíthet a rászoruló gyerekeken. Tehát itt: http://www.sos.hu/

 

 

 

Akciónk részleteiért és egyéb segítségért hívja a nap 24 órájában, a hét minden napján élő + 36 30 844 0761-es telefonszámunkat, ahol magyar nyelvű tájékoztatást és segítséget kaphat munkatársunktól! 
 
Szólj hozzá

blog jótékonyság stock fotó stockfotó adományozás